Premijerligaš sa Pirote deklasirao ekipu Novog Travnika

Osam golova na utakmici

Premijerligaš sa Pirote deklasirao ekipu Novog Travnika

Samir Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika i Travnika odmjerili su snage na stadionu u Novom Travniku, a premijerligaš sa Pirote slavio je sa visokih 8:0.

Travnik je bio cijelim susretom bolji protivnik, a posebno su se istakli dvojica novajlija, Haris Seferović iz Iskre sa dva pogotka i dojučerašnji fudbaler Željezničara Mirsad Ramić.

Osim njih strijelci za Travničane bili su dva puta  Osmanagić, Melić, Fočić i Gavrić. Trener Vezira Edin Prljača pružio je šansu svim igračima, a već u petak Travnik će odigrati prijateljski susret sa mostarskim Veležom.

Novi Travnik : NK Travnik 0:8

Strijelci : 0:1 Seferović, 0 : 2 Seferović, 0:3 Ramić. 0:4 Fočić, 0:5 Osmanagić, 0:6 Gavrić, 0:7 Osmanagić, 0:8 Melić.

Novi Travnik : Mehanović, Skopljak, Filipović, Mlakić, Helvida, Delić, Malkoč, Rodić, Voloder : Još su igrali : Hamzić, Sefer, Habibić, Turić, Perenda, Matošević.

NK Travnik : Bukvić, Laštro, Trezić, E. Varupa, Isaković, N.Varupa, Hećo, An. Čurić, Zatagić, Seferović, Ramić. Još su igrali : Fejzić, Gavrić, Babić, Nuhić, Kunić, Fočić, Osmanagić, An. Čurić, Sučić. Trener : Edin Prljača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti