Preminuo Ediz Bahtiyaroglu

Povezivao se sa našim nacionalnim timom

Preminuo Ediz Bahtiyaroglu

A. Beganović

Fudbaler Eskisehirspora, Ediz Bahtiyaroglu, kojeg je selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić na početku svog mandata spominjao kao novog Zmaja, preminuo je od posljedica srčanog udara.

Iz Turske stižu tužne vijesti. Naime, od posljedica srčanog udara preminuo je 26-godišnji fudbaler Eskisehirspora Ediz Bahtiyaroglu.

Ediz je rođen u Novom Pazaru 2. januara 1986. godine, a profesionalnu karijeru poečo je u Ankarasporu. U karijeri je još nastupao za Keciorengucu, Ankaragucu, Bucaspor i Eskisehirspor, a u dresu mlade turske reprezentacije odigrao je 11 utakmica.

Kada je Safet Sušić imenovan za selektora našeg nacionalnog tima spominjao je Ediza kao novog bh. reprezentativca, no nikada nije došlo do njegovog debija u bh. dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti