Preokret Dinama, Zulfić bez učinka

Na poluvremenu imali -7

Preokret Dinama, Zulfić bez učinka

Dž. Mrakić

Dinamo iz Bukurešta priredio je značajno iznenađenje u okviru prvog susreta „A“ grupe EHF kupa.

Tim iz Rumunije protiv španskog Granollersa primio je čak 20 golova na poluvremenu i imao je zaostatak od sedam golova razlike (13:20).

Ipak, u drugom poluvremenu kao da je izašla neka druga ekipa na teren, s obzirom da je Dinamo drugi dio dobio sa osam razlike (16:8) i na kraju slavio veliku pobjedu (29:28).

Najbolji strijelac susreta bio je iz redova španske ekipe Ferran Sole Sala sa 10 golova, dok su sa druge strane najviše golova u pobjedi Dinama postigli Ciprian Sandru i Pierre Yves Ragot, koji su se na današnjem susretu po pet puta upisali u listu strijelaca.

Rukometaš Dinama i reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Zulfić susret je okončao bez učinka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi