Slaven prvo pojačanje pronašao u Slobodi

Mujkić odlazi na posudbu

Slaven prvo pojačanje pronašao u Slobodi

S. Mlaćo

Sloboda je danas startala sa pripremama za drugi dio sezone, a igračima su se obratili šef struke Slavko Petrović i predsjednik Senad Mujkanović.

Pred Slobodom je turbulentan period, s obzirom na odlazak nekoliko veoma važnih igrača, ali navijači se nadaju i prvim pojačanjima.

U drugom dijelu sezone stanovnik Tušnja neće biti ni Adnan Mujkić, stoper koji u prvom dijelu sezonu nije upisao nijedan minut. Odluka struke Tuzlaka jeste da Mujkić drugi dio sezone provede u federalnom prvoligašu Slavenu iz Živinica, gdje će sigurno imati i priliku za veću minutažu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi