Prepotentni Ronaldo: Znao sam uvijek da sam poseban

Portugalac vjeruje da je već ušao u historiju fudbala

Prepotentni Ronaldo: Znao sam uvijek da sam poseban

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sutra na domaćem terenu igraju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Za sutrašnji meč spreman je i Cristiano Ronaldo koji je zbog problema sa povredom propustio nekoliko posljednjih utakmica kraljevskog kluba. Pred meč sa Cityjem Ronaldo je dao i nekoliko zanimljivih izjava.

"Ne sumnjam da ću ući u historiju fudbala. Sviđalo se ljudima ili ne, brojke govore same za sebe. Bit ću u vrhu sa ostalim ikonama fudbala. Nekima se to sviđa više, nekima manje, ali mislim da sam već dio historije najvažnije sporedne stvari na svijetu", rekao je Ronaldo.

Portugalac je svoju karijeru počeo u Sportingu iz Lisabona, a nakon Manchester Uniteda stigao je u Real Madrid 2009. godine za 94 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Uvijek sam osjećao da sam poseban igrač još od dana dok sam počinjao u Sportingu. Znao sam da ću prije ili kasnije postati vrhunski igrač, kao što sam rekao, talent je bio tu", dodoa je fudbaler Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi