Previše smo se otvorili nakon drugog gola

Sušić nakon susreta

Previše smo se otvorili nakon drugog gola

Fudbalska reprezentacija BiH večeras je poražena od Švedske, a selektor našeg nacionalnog tima odmah nakon susreta je izjavio da je zadovoljan s onim što su njegovi izabranici pokazali do drugog primljenog gola, no da nakon toga neke stvari nisu štimale.

"Prije svega želim čestitati našim domaćinima na zasluženoj pobjedi. Što se tiče naše igre, mogu biti zadovoljan sa onim što smo pokazali do drugog primljenog gola", rekao je Sušić i dodao:

"Međutim, nakon toga stvari nisu štimale. Nakon tog gola postavio sam ekipu previše ofanzivno, a i igrači su krenuli grlom u jagode, što su reprezentativci Švedske znali iskoristiti. Zadovoljan sam sa onim što je Begović pokazao, nije kriv niti za jedan pogodak i to je ono što me raduje. Na desnom boku sam isprobavao više igrača, dok na lijevom nisam jer tu imamo Salihovića, koji će igrati i protiv Njemačke jer je previše bitan za igru naše ekipe."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti