Prevljak će dugo pamtiti današnji meč: Sretan sam i zadovoljan!
Bh. napadač je briljirao u današnjem meču i visokoj pobjedi svog tima

Bh. napadač danas je postigao četiri pogotka

Prevljak će dugo pamtiti današnji meč: Sretan sam i zadovoljan!

S. Mlaćo

Sjajnu partiju pružio je danas bh. napadača Smail Prevljak (23) u visokoj pobjedi svog Salzburga nad St. Poltenom (5:1). Salzburg je slavio 5:1, a Prevljak je postigao čak četiri pogotka i to sva četiri u prvom poluvremenu.

Nakon susreta nije krio zadovoljstvo.

"U prvom poluvremenu smo bili jako dobri. U drugom dijelu smo malo stali, ali u cjelini možemo biti zadovoljni pobjedom 5:1. Sada idemo na odmor i ja sam zadovoljan našim igrama. Svaki napadač želi da postigne pogodak i ja sam uspio danas u tome. Zaista sam sretan", kazao je Prevljak za zvaničnu stranicu Red Bul Salzburga.

Prevljak je za Salzburg upisao 13 nastupa ove sezone u ligi, te upisao devet pogodaka.Za reprezentaciju BiH ubilježio je jedan nastup, a svakako da su sjajne partije ove polusezone najbolja preporuka našem selektoru Robertu Prosinečkom.

Top Komentari

Naser
majstoree
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi