Preživjeli fudbaler Chapecoensea izašao iz bolnice

Lječenje nastavlja od kuće

Preživjeli fudbaler Chapecoensea izašao iz bolnice

Preživjeli fudbaler Chapecoensea Alan Ruschel izašao je danas iz bolnice nakon što se dovoljno dobro oporavio od nesreće da bi lječenje mogao nastaviti od kuće.

Ruschel je jedan od šest preživjelih osoba nakon pada aviona u Kolumbiji prije nešto više od dvije sedmice.

Imao je operaciju leđa, a prije nekoliko dana objavljen je i video na kojem je prvi put od nesreće i operacije uspio da prohoda. Također, na današnjem snimku izlaska iz bolnice uspio se podići iz kolica i pozdraviti sa prijateljem te ući u automobil koji ga je vozio kući.

Ruschel, golman Follman i defanzivac Neto jedini su od 22 fudbalera Chapecoensea koji su preživjeli nesreću u Kolumbiji.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi