Chelsea pogodio u posljednji čas, ali navijači su razočarani

Premiership, 30. kolo

Chelsea pogodio u posljednji čas, ali navijači su razočarani

Fudbaleri Chelseaja danas su još jednom razočarali svoje navijače.

Oni su u susretu 30. kola Premiershipa na domaćem terenu odigrali samo 1:1 protiv Wolvesa i na taj način su propustili lijepu priliku da se vrate na četvrtu poziciju.

Iako su Plavci u posljednje vrijeme igrali vrlo dobro i bilježili solidne rezultate, danas je ipak uslijedilo novo razočarenje za njihove navijače i to kada niko nije očekivao.

Wolvesi su se dobro branili čitavu utakmicu, a iz jedinog pravog napada su uspjeli doći do gola. Igrao se 56. minut kada je Raul Jimenez sjajno realizovao lijepu kontru svog tima za vodstvo gostiju.

Chelsea je do kraja pokušavao na sve načine doći barem do boda te je uspio u sudijskoj nadoknadi i to sjajnim golom Edena Hazarda.

Chelsea je ostao na šestoj poziciji sa 57 osvojenih bodova, dok je Wolves mjesto ispod sa 13 bodova manje.

Premiership, 30. kolo:

Chelsea - Wolves 1:1

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi