"Priča oko Courtoisa i PSG-a je lažna"

Agent belgijskog golmana tvrdi

"Priča oko Courtoisa i PSG-a je lažna"

Edmir Škorić

Agent Christophe Henrotay demantovao je kako je Chelseajev golman Thibaut Courtois u pregovorima s PSG-om.

Belgijska TV stanica RTBF objavila je kako je PSG počeo pregovore s Courtoisom i kako će ovaj sjajni golman vjerovatno na ljeto napustiti London, ali sada je stigao demant.

"Nikad nisam čuo za taj sastanak. Ako neki klub želi Courtoisa, zna šta mora da napravi - da pronađe dogovor s Chelseajem i onda razgovara sa mnom kako bi provjerili koliko je kiljent zainteresovan da pređe u drugi klub", kazao je Henrotay.

"RTBF je mali TV kanal u Belgiji koji ponekad treba takve stvari da bi se održao u životu, ali informacije nisu tačne i to vam garantujem", dodao je agent sjajnog golmana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako Kevin Trapp i Alfons Areola nisu impresionirali ove sezone, PSG će za ljeto tražiti novog čuvara mreže.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi