Prihvatio poziv prijatelja:Totti nastavlja karijeru u MLS-u?

Legenda ide u Miami?

Prihvatio poziv prijatelja:Totti nastavlja karijeru u MLS-u?

Endin Čaušević

Francesco Totti u nedjelju je odigrao posljednju utakmicu u dresu Rome nakon čega se na veličanstven način oprostio od prepunog Olimpica.

Kralj Rima nije odlučio produžiti ugovor s rimskim klubom u kojem je proveo svoju cijelu karijeru, a u nedjelju je odigrao posljednji meč za Vučicu. Tottijev oproštaj je bio spektakularan, baš onako kako je to ovaj legendarni kapiten zaslužio.

Međutim, mnogima još uvijek nije jasno da li će Totti završiti svoju karijeru ili će odigrati još jednu sezonu, ali u drugom klubu. Italijanski mediji objavili su danas da postoji velika mogućnost da Totti odigra još jednu sezonu u dresu Miamija.

Poznato je da ovaj klub iz Sjedinjenih Američkih Država vodi njegov prijatelj Alessandro Nesta koji ga je pozvao da dođe u Miami na jednu sezonu. Navodno, jedan Tottijev prijatelj je otkrio da je sada već bivši igrač Rome odlučio prihvatiti ovu ponudu. Međutim, morat ćemo sačekati zvaničnu potvrdu ili demant 40-godišnjeg Tottija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi