Prijateljska šala ili ne? Luiz i Bane se 'zakačili' u tunelu

Nekadašnji saigrači

Prijateljska šala ili ne? Luiz i Bane se 'zakačili' u tunelu

Kada su ekipe Chelseaja i PSG-a izlazile na teren pred početak drugog poluvremena, u tunelu Stamford Bridgea došlo je do sukoba Davida Luiza i Branislava Ivanovića.

Na snimku se vidi da je David Luiz odgurnuo Ivanovića, ali izraz lica reprezentativca Srbije baš i ne izgleda kao da se radilo o prijateljskoj šali dvojice nekadašnjih saigrača.

Ako se snimak bolje pogleda, jasno se vidi da je Bane nogom nagazio Luiza, na šta mu ovaj nije ostao dužan. Pomoćni sudac koji se nalazio odmah kraj dvojice fudbalera je nakon manjeg incidenta upozorio Ivanovića, što ide u prilog činjenici da je ovdje bilo nešto više od obične šale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije