Prijateljski meč između igrača, ali ne i navijača

Neredi na Gradskom stadionu u Banjaluci

Prijateljski meč između igrača, ali ne i navijača

D. Vejo
Teme:

Fudbaleri Borca i Partizana svakako su u jednom prijateljskom ruhu odmjerili snage na terenu, povodom 90 godina postojana Velikana iz Platonove. Ipak koliko god je korektan odnos viđen na terenu, nije na tribinama.

Prozivke i jednih i drugih navijača upućenih međusobno nisu jenjavale tokom čitavih 90 minuta utakmice. Paljenje amblema klubova kao i kidanje stolica obilježilo je meč. 

I jedni i drugi nisu smirivali strasti tokom meča, pa su tako Grobari paljenjem baklji i verbalno vrijeđali domaće navijače koji im nisu ostali dužni.

Kako je to sve izgledalo sinoć u Banjaluci, pogledajte u videu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi