Prije dvije godine ga otpisali, sada ga ubjeđuju da se vrati

Morata dobio poziv

Prije dvije godine ga otpisali, sada ga ubjeđuju da se vrati

Real Madrid će u ljetnom prelaznom roku svim silama krenuti po Alvara Moratu, napadača Juventusa kojeg su se prije dvije godine olako riješili.

Prema pisanju španskih medija, direktor Real Madrida Emilio Butragueno pozvao je Alvara Moratu nakon utakmice protiv Real Madrida i čestitao mu na sjajnoj partiji.

Osim toga, Butragueno je pokušao ubijediti Moratu da se vrati u Real Madrid, ali još uvijek nije poznato šta španski napadač kaže na tu ideju.

Podsjećamo, Real Madrid je Moratu 2014. godine prodao za 30 miliona eura, ali je zadržao prava da ga vrati u naredne tri godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alvaro Morata je ove sezone postigao osam pogodaka za 39 utakmica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti