Prijedor i Bratunac sigurni, Teslić poražen od Rogatice

Prva muška liga RS

Prijedor i Bratunac sigurni, Teslić poražen od Rogatice

D. Vejo

U Prvoj muškoj ligi Republike Srpske do sada su odigrana tri susreta.

Aktuelni šampion Prijedor slavio je na svom parketu protiv Slavije rezultatom 71:54, po četvrtinama je bilo 19:8, 13:16, 19:14 i 20:16.

Domaćim tim bi je bolji tokom prva dva kvartala, pa s toga na odmor odlazi sa prednošću od osam poena razlike (32:24). 

Nakon pauze, ponovo je jedna ekipa postojala na parketu. Košarkaši Prijedora opravdali su ulogu favorita te tako sa još dva dobijana perioda ostvarili novi trijumf u šampionatu.

U pobjedu Prijedora istakao se Stakić sa 16 poena, dok je to u redovima Slavije bio Pavlović sa 10. 

Drugi susret bio je onaj gdje su snage u Ugljeviku odmjerili Rudar i Bratunac. Gostujuća ekipa slavila je rezultatom 78:90. Najefikasniji u domaćem timu bio je Stevanović sa 25 koševa, a u sastavu Bratunca raspoložen je bio Bogičević sa 37.

Fenjeraš Teslić na svom je terenu pretrpio poraz od Rogatice (78:87). Do trijumfa je goste predvodio Kovač sa 27 poena, a u domaćem sastavu istakao se Joldić sa 17.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi