Prijedor nastavio niz, Kozara pala na Sokocu

Prva muška liga RS

Prijedor nastavio niz, Kozara pala na Sokocu

D. Vejo

U sedmom kolu Prve muške lige Republike Srpske do sada su odigrana dva susreta, a slavili su Sokolac i Prijedor.

Na Sokocu, snage su odmjerili istoimena ekipa i Kozara. Gosti iz Aleksandrovca poraženi su rezultatom 72:61, po četvrtinama je bilo 16:6, 18:22, 21:20 i 17:13. Crveno-bijeli nisu se mogli suprostaviti dobro raspoloženom domaćinu čija je igra bila u blagom padu samo u drugom periodu utakmice. 

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Pečenica sa postignuta 23 poena, dok je kod crveno-bijelih to bio Ilić sa 20.

Važno istaći jeste i to, da je ovo bio drugi meč Kozare u tri dana, gdje su oba navrata pretrpjeli poraz.

U drugom susretu, koplja su u Istočnom Sarajevu ukrstili domaća Slavija i Prijedor. Aktuelni šampion slavio je rezultatom 66:83, te tako nastavio pobjednički niz.

Kada je u pitanju efikasnost, kod Slavije se istakao Ašanin sa 20 datih koševa, dok je to kod Prijedorčana bio Jovičić sa 24.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi