Primorac mijenja Arsenal sa Konyasporom?

Mostarac pred novim izazovom

Primorac mijenja Arsenal sa Konyasporom?

Britanski tabloid The Sun objavio je da bi bh. trener Boro Primorac nakon 20 godina mogao napustiti Arsenal. 

Primorac, koji je duži niz godina desna ruka Wengera u Arsenalu, spreman je da na ljeto napusti londonski klub i pronađe novi samostalni angažman. 

Kako prenosi The Sun, za ovog bivšeg fudbalera Veleža je zainteresovan Konyaspor i navodno su dvije strane blizu dogovora. Primorac bi na klupi ovog turskog prvoligaša trebao naslijediti Kocamana koji se u posljednje vrijeme sve više dovodi u vezu sa preuzimanjem Fenerbahčea.

Tako bi bh. trio u Konyasporu mogao dobiti novog trenera, a vrijedi podsjetiti da u ovom klubu od ranije ulogu asistenta ima Fahrudin Omerović. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Primorac je, podsjetimo, došao u Arsenal zajedno sa Wengerom iz Nagoye 1997. godine, a prije toga je trenirao Cannes, Valencieness i Gvineju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi