Primorac neće u Tursku: Ostajem u Arsenalu, kao i Wenger

Mostarac se oglasio

Primorac neće u Tursku: Ostajem u Arsenalu, kao i Wenger

Ovih dana mediji u Engleskoj su plasirali informaciju da će bh. trener Boro Primorac nakon 20 godina napustiti Arsenal. 

Nekadašnji fudbaler Veleža zajedno sa Wengerom radi već dvije decenije u Arsenalu i doslovno je njegova 'desna ruka', a pažnju javnosti zainteresovala je informacija da bi mogao napustiti Arsenal zbog posla u Konyasporu. 

Tu vijest je najprije demantovao Arsenal, a potom i sam Primorac. 

"Takvih vijesti je bilo u ovih dvadeset godina naše saradnje mnogo. Ne pada mi na pamet ići u taj turski klub. A Wenger? On uopšte ne razmišlja o odlasku iz kluba. Naravno, ružno je u Ligi prvaka dvaput izgubiti 5:1, pa makar od Bayerna, tako da je razumljivo nezadovoljstvo navijača", prenose Englezi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije lako u Premiershipu, svaki od 20 klubova može pobijediti kod kuće i u gostima. A Wenger zna posao. Što se tiče kritika, pa i mi smo nezadovolji. Ipak, snaga Arsenala je u više od 20 godina bio Wenger. Nije sve u rezultatima, nego i u poslovanju kluba", istakao je Primorac. 

Primorac je, za one koji ne znaju, prije nego što je došao u Arsenal radio u Nagoyi, Cannesu, Valenciennesu i Gvineji. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi