Princ Albert II: Mbappe želi ostati u Monacu
Foto: EPA

U Monacu uvjereni u Mbappeov ostanak

Princ Albert II: Mbappe želi ostati u Monacu

Podpredsjednik Monaca Vadim Vasyliev je ubijeđen da će supertalentovani Kylian Mbappe ostati u ovoj ekipi i naredne sezone, dok se čak i Princ Albert zainteresovao za budućnost mladog Francuza, te takođe tvrdi da će on ostati u Monacu.

Monaco je sinoćnjom pobjedom protiv St. Etiennea rezultatom 2:0 potvrdio titulu prvaka Francuske, a još jednom je Mbappe, koji igra sjajnu sezonu, bio heroj svoje ekipe postigavši prvi gol.

Nakon susreta podpredsjednik Monaca Vadim Vasyliev je iskoristio priliku i izrazio svoje uvjerenje o ostanku Mbappea u ekipi sa Louisa II, uprkos interesu, između ostalih, i Real Madrida za usluge mladog Francuza.

Vasyliev je istakao da ga Mbappe podsjeća na Ronalda te dodao:

"Sve je ide dobro sa Kylianom. Naša je namjera da on ostane ovdje i smatram da ćemo napraviti dobre izbore. Uradit ćemo sve što je u našoj moći da ga zadržimo, ali neke stvari zavise i od igrača, a ne samo od kluba."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Čak je i Princ Albert II od Monaca izrazio svoje interesovanje za situaciju oko Mbappea, te se složio da će Monaco moći zadržati mladog napadača u svojim redovima i naredne sezone.

"Mbappe želi ostati", istakao je Albert II.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi