Problemi za Kodru: Propušta duel sa Bayernom?

Bh. reprezentativac

Problemi za Kodru: Propušta duel sa Bayernom?

Bh. reprezentativac Kenan Kodro zbog povrede će, po svemu sudeći, propustiti dvoboj protiv Bayerna. 

Prema informacijama koje dolaze iz Njemačke, Kodro je zbog povrede zgloba jučer trenirao odvojeno od ostatka tima i njegov nastup u subotnjoj utakmici koju Mainz igra protiv Bayerna je pod upitnikom. 

Medicinski tim Mainza čini sve što može kako bi Kodru osposobio za meč na Allianz Areni, a odluka o njegovom učešću će vjerovatno biti donesena dan pred utakmicu. 

Kodro se Mainzu pridružio u ljetnom prijelaznom roku nakon što je prethodno igrao za Osasunu. Dosad je u njemačkom šampionatu priliku dobijao s klupe i još uvijek čeka na prvi bundesligaški start. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Bayern i Mainz igraju u subotu na Allianz Areni s početkom u 15:30 sati. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi