Problemi za Kraljeve: Mariano Diaz pozitivan na koronavirus

Nalazi se u izolaciji

Problemi za Kraljeve: Mariano Diaz pozitivan na koronavirus

E. Čaušević

Španski mediji danas su napravili veliku uzbunu objavom da je jedan od igrača Real Madrida pozitivan na koronavirus.

Kraljevski klub je osvojio titulu prvaka Španije i igrači ovog tima imali su nekoliko dana odmora. No, ove sedmice su se vratili treninzima jer se spremaju za revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Ipak, navijači kraljevskog kluba bili su u šoku kada je objavljeno da je jedan od igrača zaražen koronavirusom. Španski mediji objavili su da je u pitanju Mariano Diaz, te da je on već u izolaciji.

Mariano se očito zarazio dok je bio na odmoru i na sreću nije bio u kontaktu s ostalim timom jer se nije pojavio danas na treningu. Ipak, su klubu su sada itekako oprezni, te će svi igrači biti ponovo testirani.

Sigurno je da Mariano neće biti u konkurenciji za meč protiv Cityja, ali za Zidanea to neće biti problem jer ionako on nije u njegovim planovima.

On je ove sezone odigrao tek sedam utakmica u svim takmičenjima i zabio je samo jedan pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
brz oporavak
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi