Kroos o Realovom najvećem problemu: Sve je počelo prošlog ljeta

Zbog čega se Bale ponaša bezobrazno?

Kroos o Realovom najvećem problemu: Sve je počelo prošlog ljeta

E. Škorić

Njemački reprezentativac Toni Kroos govorio je o problemu Garetha Balea u Real Madridu.

Bale se ponaša glupo i nezainteresovano u posljednje vrijeme, nervira i navijače i sve u klubu, a Kroos je sada objasnio zašto se sve to dešava i zbog čega je Velšanin postao takav.

"Jasno je da je cijela situacija loša za Real i za sve. Mislim da je Gareth još uvijek ljut zbog onoga što se dogodilo prošlog ljeta. Htio je da ode i dobio je signal iz kluba za takvo nešto, a onda je pet do 12 uslijedio preokret. Zbog toga mu je bilo teško", rekao je Kroos.

Od tada, Velšanin je sada odlučan da poštuje ugovor s Realom do kraja, a to je potvrdio i njegov menadžer, rekavši da Bale neće otići.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je prošlog ljeta trebao da pređe u kineski Jiangsu Suningom, bilo je sve dogovoreno, ali je Real odjednom u zadnji čas prekinuo posao i odlučio zadržati Balea, koji je od tada nesretan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Uh novinaru jest Bale nesretan,20+ miliona godisnje bas je nesretan
7 0
m1987
Da je i meni ovako bit nesretan :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi