Problemi za Prosinečkog: Asmir Begović otkazao dolazak protiv Austrije!
Bournemouth je jučer u gostima poražen od Newcastlea sa 2:1, a Begović je bio na golu svog tima. Ipak, danas je putem Twitter profila poručio da ima povredu palca ruke, te da neće doći na okupljanje bh. reprezentacije.

Ne dolazi zbog povrede

Problemi za Prosinečkog: Asmir Begović otkazao dolazak protiv Austrije!

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak igra u Beču protiv Austrije meč Lige nacija, a sada je već jasno da Robert Prosinečki na ovoj utakmici neće moći računati na golmana Asmira Begovića.

Begović je jučer bio na golu Bournemoutha na gostovanju protiv Newcastlea gdje je njegov tim poražen sa 2:1. Naš golman je na zvaničnom Twitter profilu objavio da je ovom meču zadobio povredu palca ruke, te da nažalost mora otkazati dolazak na okupljanje naše reprezentacije.

Izabranici Roberta Prosinečkog okupljaju se sutra u Beču gdje će se spremati za okršaj protiv Austrije koji je na programu u četvrtak. Još uvijek nije poznato da li će selektor naše selekcije uputiti poziv nekom drugom golmanu ili će protiv Austrije i Španije računati samo na Ibrahima Šehića i Vedrana Kjosevskog.

Top Komentari

redbull
Nikako meni nece biti jasno kako nam brani golman koji je u zadnjem timu u turskoj ligi, ispred golmana koji igra u engleskoj ligi i to dobro kotiraju.
48 52
karlhajncbrazzzo
Ako je dobio poziv mora doći da ga pregleda naš liječnik. Tako je u svijetu fudbala.
47 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi