Problemi za Vitez: Povrijedili se Bibić i Alispahić

Morat će pauzirati određeno vrijeme

Problemi za Vitez: Povrijedili se Bibić i Alispahić

NK Vitez zadesili su problemi pred današnju utakmicu 2. kola Lige za opstanak protiv Čelika. 

Na stadionu NK Rijeka na kojem su Vitežani obavljali zadnje pripreme sa susret sa Čelikom, teške povrede su zadobili prvotimci kluba Elvis Bibić i Namir Alispahić koji su u klub stigli tokom januarskog prijelaznog roka. 

Bibiću su prilikom sudara na treningu slomljena dva rebra, a prema informacijama iz bolnice "Dr. fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj, povrijeđena mu je i plućna maramica. Na istom treningu povredu zadnje lože je zadobio Alispahić.

Povreda ovog dvojca je stvorila velike probleme za trenera Slavena Musu prilikom sastavljanja ekipe za duel sa Čelikom. Rješenje će, drugog izbora i nema, morati potražiti među juniorima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi