Pročitajte kako je Salčinović još 15. marta 'završio' s Olgunom: Od mene mu halala nema...

Problemi počeli mnogo ranije

Pročitajte kako je Salčinović još 15. marta 'završio' s Olgunom: Od mene mu halala nema... · Ekskluzivno

Situacija u NK Čelik je, čini se, eskalirala još prije nešto više od mjesec dana, a sve se okončalo tako što je glavni investitor Aydin Olgun napustio klub jučerašnjim pismom za javnost.

To je čini se samo posljedica brojnih problema s kojima se klub suočavao u proteklom periodu. Iako je sezona u Premijer ligi BiH suspendovana još početkom marta zbog virusa Covid-19, problemi u Čeliku nisu prestali već su samo dostgli jedan veći nivo.

Tako je kapiten ekipe Fenan Salčinović još 15. marta obavijestio Olgunove saradnike da više nema namjeru sarađivati s njim. U posjed poruke koju je Fenan tada poslao Haldumu Senmanu, čovjeku koji je vodio sve poslove oko kluba, došao je naš portal.

"Haldume brate, razmišljao sam i donio sam odluku. Reci Olgunu da više ne želim raditi s njim. On misli da sam ja dao automobil za ugovor. Nikada ništa nikome u životu nisam dao. Govorio je iza mojih leđa svima o ugovoru. Bio sam njegov prijatelj ovdje i uradio mnogo dobrih stvari kako za klub tako i za njega. Ali, on to nije poštovao. Ne halalim mu za ono što je govorio i završili smo za sva vremena", napisao je 15. marta preko WhatsAppa Salčinović Senmanu.

Podsjetimo, Olgun je jučer podnio neopozivu ostavku a u video obraćanju nakon iste između ostalog je kazao kako u BiH postoji fudbalska mafija te je to jedan od razloga napuštanja kluba s Bilinog Polja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svemu na kraju dodajmo da se ekipa Čelika trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu u Premijer ligi BiH sa 17 osvojenih bodova poslije 22 odigrana kola.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zee
Smradu jedan... svi znaju koliko si dobio za ne igranje... poserem si tebe I tu bradicu smradu jedan
2 10
maska1
Lagano objavi broj čovjeka hahaha
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi