Prodaja ulaznica za derbi na Grbavici ide odlično

Meč se igra u subotu

Prodaja ulaznica za derbi na Grbavici ide odlično

Admin Čaušević

Najveća klupska utakmica u BiH na programu je u subotu. Snage će odmjeriti Željezničar i Sarajevo. 

Prvi ovosezonski derbi igrat će se na stadionu Grbavica, a prodaja ulaznica za sada ide odlično te za susret vlada veliko interesovanje.

Iz FK Željezničar su saopštili da je prvog dana prodaje prodato 2.000 ulaznica, a prodaja će nastaviti i u petak i to od 10 do 20 sati te na dan utakmice od 10 sati. 

Tribina Jug košta 5 KM, Sjever 10 KM, Istok 10 KM, a Zapad A1 20 KM. Dječije ulaznice za sjevernu i istočnu tribinu koštaju po 3 KM.

Na stadionu će za navijače FK Željezničar biti otvorena tri ulaza za Sjever (B1, B2, B3), tri ulaza za Istok (C2, C3, C4), jedan ulaz na Zapad, te šest ulaza na južnu tribinu, dok će navijači FK Sarajevo biti smješteni u gostujućem sektoru.

Ulaz za osobe sa invaliditetom moguć je na tribini istok – Ulaz C4, ulazi B4 i C1 će biti zatvoreni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Sarajevo svoje ulaznice, ukupno njih 1573, mogu kupiti po cijeni od 10 KM isključivo u prostorijama Bordo Fan Shopa.

Početak subotnjeg duela je zakazan za 20 sati, a ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
što džaba dolaze kad će ih opet pola izaći u 70. min?
11 1
sekac
hmmmm
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti