"Prodajte Huntelaara i dovedite Džeku"

Italijanski menadžer poručio Milanu

"Prodajte Huntelaara i dovedite Džeku"

Poznati italijanski menadžer Vicenzo Morabito, koji posjeduje i FIFA licencu, izjavio je kako bi Milan trebao prodati Klaas-Jana Huntelaara i dovesti reprezentativca BiH Edina Džeku iz Wolfsburga.

Ovaj menadžer smatra kako je Milan napravio grešku što prošlog ljeta nije doveo Džeku, a jeste reprezentativca Holandije Huntalaara, te napominje kako bi Rossoneri u narednom prelaznom roku to trebali ispraviti.

"Huntelaar je pristojan igrač, ali nije svjetska klasa. Mislim da njegova igra bolje odgovara Bundesligi. Da sam na mjestu potpredsjednika Milana Adriana Gallianija, pokušao bih prodati Huntelaara i dovesti Džeku", rekao je Morabito za Stadio Sport.

Iako je predsjednik Milana Silvio Berlusconi najavio kako ovo ljeto vjerojatno neće potrošiti puno novca na pojačanja, Morabito je uvjeren da klubu sa San Sira trebaju nove igrače, pa je odlučio dati nekoliko savjeta Gallianiju.

"Osim Džeke, trebao bi dovesti i jakog braniča poput Williama Gallasa, dok bi za vezni red pravi igrač bio Moussa Sissoko iz Toulousea".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.