Prodanović odlazi u  Azerbejdžan

Napokon u inostranstvu

Prodanović odlazi u Azerbejdžan

Nekadašnji igrač gradačačke Zvijezde, Slobode, Zrinjskog i Slavije, Ilija Prodanović, 1. jula otputovat će u Azerbejdžan gdje će potpisati ugovor sa tamošnjim prvologašem Mughanom.

Tako će narednu sezonu nastupati za azerbejdžanskog prvoligaša Mughan Salyan sa kojim je dogovorio jednogodišnju saradnju. Prodanović u Mughan odlazi na poziv bh. stručnjaka Almira Hurtića koji veoma uspješno vodi ovu ekipu.

Važno je napomenuti da će Prodanović biti četvrti bh. fudbaler u Mughanu s obzirom da u njihovim redovima od ranije nastupaju Ekrem Hodžić, Amer Jugo i Miloš Zečević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.