Projektil Vrančićevog kolege sa 40 metara

Golčina za vodstvo Paderborna

Projektil Vrančićevog kolege sa 40 metara

Ekipa Paderborna igra odlično ovoga proljeća, a značajnu ulogu u članu 2. Bundeslige igra i Mario Vrančić, nekadašnji omladinac Borussije iz Dortmunda, te bivši omladinski reprezentativac Njemačke i mlađi brat Damira Vrančića fudbalera Braunschweiga.

Ipak, ovdje se ne radi o Vrančiću, već o njegovom saigraču Marvinu Bakalorzu koji je u 24. minuti susreta protiv Dynamo Dresdena u okviru 25. kola njemačke Cvajte ispalio strašan "projektil" sa 40 metara nakon kojeg su domaći stigli u vodstvo od 1:0.

Susret je završe pobjedom domaćina sa 2:1, a Vrančić je odigrao cijeli susret u sastavu tima koji trenutno zauzima treće mjesto koje mu garantuje razigravanje sa 16. timom iz Bundeslige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.