Prokletstvo traje: Ramsey zabio, umro poznati pjevač

Nešto najbizarnije ikad

Prokletstvo traje: Ramsey zabio, umro poznati pjevač

Aaron Ramsey opet je pokrenuo svoje 'prokletstvo', pišu engleski mediji. 

Legenda kaže da svaki put kad Arsenalov fudbaler zabije gol  - umre neka slavna ličnost, a najbizarnije prokletstvo na svijetu dogodilo se i u subotu. 

Ramsey je dao gol u finalu FA Cupa protiv gradskog rivala Chelseaja, a život je u 69. godini života izgubio poznati rock muzičar Gregg Allman koji je bio lider benda "Allman Brothers". 

Allman je od augusta pod nadzorom ljekara zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. U svom bendu, koji je bio vrlo popularan 70-ih godina, bio je vodeći vokal, klavijaturista, ali i ključni autor pjesama. Neki od njegovih hitova su: “Midnight Rider”, “Whipping Post” i “It’s Not My Cross to Bear”.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije Allmana, kad god je Ramsey zabio, umirale su ove poznate osobe:  Steve Jobs, Osama bin Laden, Muammer Gaddafi, Whitney Houston, Paul Walker, Robin Williams...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi