Prolongiran start drugog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad

Zbog padavina

Prolongiran start drugog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad

S. Mlaćo

Komisija za takmičenje NS Federacije BiH donijela je odluku o prolongiranju 14. kola Druge lige FBiH grupa Zapad. Naime, sve utakmice 14. kola igraju se u subotu i nedjelju 17/18. 03. u 15 sati, a ne 10/11.03., kako je ranije bilo planirano.

Klubovi domaćini obavezni su osigurati uvjete za odigravanje utakmica, a klubovi gosti i službena lica oba obavezni u pravovremeno doputovati u mjesto odigravanje utakmice.

Ova odluka donesena je usljed obilnih padavina i problema sa putnim komunikacijama na području Unsko-sanskog kanona. Shodno navedenom, utvrđeno je da će se 15. kolo igrati 24/25.03., 16. kolo 31.03., a 17. kolo 04.04. u 16 sati.

Sve naredne utakmice od 18. do 26. kola igrati će se prema ranijen utvrđenom kalendaru i rasporedu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Podsjetimo, jesenji prvak Druge lige FBiH grupa Zapad je NK Novi Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije