Zeničani uskoro u pogonu

Prolongirana prozivka NK Čelik

11

Komentari (11)

seibeg
Premier liga bez Čelika nije to to, odmah manje derbija npr. Čelik-Sloboda, Čelik-Sarajevo, Čelik-Željo, Čelik-Velež zbog kojih se i dolazi na stadione, Čelik je institucija, magnet za publiku, vidimo koje je osvježenje ulazak Veleža u Premier ligu, odmah više publike i starih derbija, zanimljivije utakmice, koga zanima Lištica, Radnik, Zvijezda 09, Svinjski? gotovo nikog, posjećenost na tim stadionima katastrofalna i samo vrijeđanje i omalovažavanje Države i gostujućih ekipa i navijača a veličanje ratnih zločinaca na šta Savez blago reaguje i nekažnjava po "zasluzi"
Mostar
Vi ove God baj baj, a gdje si sad, prva liga federacije. Znali ste nas za****vat I nase djevojke ogovarat.. M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
Ljacmu1
SDA drži Čelik u PL. Dovoljno se sjetiti one godine kada su završili u zoni ispadanja pa ih ostavili za "zelenim stolom". Ako je Borac trebao biti izbačen, u ligu je umjesto Čelika trebalo uvest sljedećeg iz Federalne. Ista ta politika je 2015. dovela do sudačke krađe GOŠK-a protiv Mladosti jer im je smetao hrvatski klub u PL.
Mostar
Ostavi li su ih Zato sto Borac Nije placo igrace I imo velik dug, I moro izletit. Ove God Celiku negine federalna
Gledajte Celik u sledecoj fudbalskoj - nogometnoj sezoni u prvoj ligi federacije, ovaj Celik je odavno zasluzio da ispadne, ali ove godine to ce biti, jer nema mu spasa.
****la vas upotreba engleski modificirani rijeci zar nema rijec na bosanskom umjesto prolongiranje, to me zaista nervira, obzirom da zanm veoma dobro engleski ja znam dobro sta znaci Prolong - (odloziti, produziti), umjesto da je napisano "Odlozena prozivka Celika za Cetvrtak, 9. Januar" eto to nekome ljepse izgleda kada kaze " Prolongirana prozivka ......") sikter vi i vas naslov. ja primjecujem da se sve vise i vise furaju modificirane engleske rijeci u govoru, umjesto da se pise i govori bosanski, pa koji ce vam palac onda bosanski jezik, doci ce vrijeme obzirom kako se ufuravaju sve vise i vise modificirane engleske rijeci, da ce se nakon 100 godina umjesto bosanskog jezika koristiti modificirane engleski jezik, ovo zaista nema logike.
Zenicanin
user1575889878
A sta je sa Saninom Klarićem iz Mostara,zasto ne napisete da je i on potpisao?
Disha
Gotovi su ovi.
ALLSTAR
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.