Promašaj Premier lige dolazi u Liverpool?

Tvrde engleski mediji

Promašaj Premier lige dolazi u Liverpool?

Engleski mediji tvrde da će Liverpool na kraju sezone pokušati u svoje redove dovesti Gastona Ramireza. 

Urugvajski fudbaler ove sezone igra veoma slabo. U dresu Middlesbrougha nije opravdao očekivanja i mogao bi na kraju sezone vrlo lako promijeniti sredinu, a navodno klub u kojem bi sljedeće sezone mogao igrati je Liverpool.

Budući da se Ramirez ni u Southamptonu, iz kojeg je prešao u Middlesbrough, nije najbolje snašao, vijest o navodnom interesu Jurgena Kloppa za njegove usluge je prilično iznenadila navijače Liverpoola. 

U slučaju da se transfer realizuje, Liverpool bi ovom 26-godišnjem veznjaku bio vrhunas dosadašnje karijere. U prošlosti je još igrao za Cagliari, Hull City... 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U dosadašnjem dijelu sezone Ramirez je postigao dva pogotka i upisao tri asistencije za Middlesbrough. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi