Promijenjen termin duela Sarajeva i Čelika, te Širokog Brijega i Slobode

Susreti narednog kola igraju se tri dana

Promijenjen termin duela Sarajeva i Čelika, te Širokog Brijega i Slobode

Premijerligaši nemaju puno vremena za odmor. Naime, već za vikend planirani su susreti 30. kola, a jedan susret će biti odigran u petak.

Radi se o susretu Sarajeva i Čelika (MOJA TV) koji je bio planiran za subotu, no ipak će biti odigran u petak sa početkom u 19:30 sati. Razlog je TV prijenos s obzirom da će u ovom kolu čak četiri sureta biti u direktnom TV prijenosu.

U subotu će se na TV-u naći duel Zrinjskog i Radnika (BHT), dok će susret Širokog Brijega i Slobode također biti pomjeren. Umjesto u nedjelju susret se igra u subotu. Susret će prenositi MOJA TV, a svakako da pomjeranje termina odgovara i Sarajevu i Širokom s obzirom da će ove ekipe imati dan više odmora pred prvi susret finala Kupa koji je zakazan za narednu srijedu.

Četvrti susret koji će biti u prijenosu MOJA TV je duel Željezničara i Mladosti koji se igra u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom kolu još igraju u subotu Krupa i FK Zvijezda 09, dok je duel GOŠK-a i Tuzle City planiran za nedjelju.

Podsjetimo, 29. kolo Premijer lige će biti okončano danas duelom Tuzle City i Zvijezde 09.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Sada Sarajevo treba pokazati i obraz i ekipu,dolazi jako loša ekipa koja se kurči sa trenerom koji pojma nema,Turski fol mafijaš olgun je mislio da u Bosni nemamo ekmek da jedemo ako on ne dođe,jedan obični mali sitni paor koji duguje fudbalerima bruku para,poreze,socijalno i penziono osiguranje igračima a fol priča o europi..Sarajevo samo treba da pikaže obraz i da postavi na svoje mjesto tog fol investitora,,osim DEDICA I DILAVERA uz braču ADILOVIČ koji ne igraju a zna se razlog,,Čelik nema igrača..Bruka..
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi