Promijenjen termin prvog meča Lokomotive i Željezničara

Meč se igra na stadionu NK Lučko

Promijenjen termin prvog meča Lokomotive i Željezničara

S. Mlaćo

Juniori FK Željezničar izborili su prolaz u drugog kolo UEFA-ine Lige mladih. 

Željine nade savladale su u prvom kolu bugarski Ludogorets, a sada ih očekuje duel protiv vršnjaka iz zagrebačke Lokomotive.

Poznato je da će Plavi prvu utakmicu igrati u Zagrebu, dok je revanš u Sarajevu. Prvobitno je bilo planirano da se prvi meč igra 1. novembra, ali je termin ipak promijenjen. Naime, susret će se odigrati dan ranije, 30. oktobra, dok je revanš 22. novembra na Grbavici.

Prvi meč je na programu u 14:00 sati na stadionu NK Lučko, a treba istaći da Lokomotivu sa klupe predvodi legenda zagrebačkog Dinama Jerko Leko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi