Promijenjen termin Skupštine NK Čelik

Zbog zauzetosti dvorane

Promijenjen termin Skupštine NK Čelik

S. Mlaćo

Sjednica Skupštine NK Čelik neće biti održana 28.12, već dva dana ranije, 26.12. Saopćili su to danas iz zeničkog kluba navodeći  da je razlog zauzetost velike sale Grada Zenice.

Tim povodom oglasili su se na zvaničnoj stranici kluba.

"Sjednica Skupštine NK”Čelik” , prvobitno zakazana 28.12.2017. godine, će biti pomjerena na utorak 26.12.2017.godine sa početkom u 17:00h u Velikoj sali Grada Zenice.

Zvaničnom informacijom iz Gradske uprave, Velika sala Grada Zenice je nije dostupna za ranije zakazani termin te je Nadzorni odbor bio prinuđen da pomjeri datum održavanja Skupštine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pozivaju se svi članovi Kluba, sa pravom glasa na Skupštini, da svoje prijedloge tačaka Dnevnom reda dostave u pismenoj formi,u koverti , direktno u prostorije kluba, sa naznakom ” Za Nadzorni odbor – NE OTVARAJ ” , a najkasnije sedam dana prije održavanja sjednice Skupštine.

Konačan prijedlog Dnevnog reda će biti objavljen 20.12.2017.godine na službenoj stranici Kluba", stoji u saopćenju.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi