Promijenjen termin utakmice FK Sarajevo - FK Radnik

Meč se trebao igrati u nedjelju

Promijenjen termin utakmice FK Sarajevo - FK Radnik

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju su na svom terenu trebali igrati protiv Radnika iz Bijeljine u okviru petog kola Premijer lige BiH.

Međutim, iz bordo tabora danas su potvrdili da je promijenjen termin odigravanja ove utakmice zbog obaveza koje Sarajevo ima u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Sarajevo je zatražilo da se promijeni termin meča protiv Radnika zbog toga što u četvrtak igraju u Bjelorusiji protiv BATE Borisova revanš meč trećeg pretkola Evropske lige i očito nemaju dovoljno vremena za odmor i pripremu meča Premijer lige BiH.

Bordo klub je potvrdio na svojoj stranici da se utakmica protiv Radnika neće igrati u nedjelju već u ponedjeljak u 20:30 sati na stadionu Asim Ferhatović-Hase.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Punisher_11
Haha ovo je fakat zalosno, zanima me sta bi se desilo da se kvalifikujemo u grupnu fazu. Jedino se kod nas pomjeraju termini domace lige zbog jedne extra utakmice u evropi.
0 10
Rus
Preumorni su od evrope. Najbolje da se prikljuce ligi iduce godine.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi