Promijenjen termin utakmice Željezničar - Čelik

Savez udovoljio zahtjevu MUP-a KS

Promijenjen termin utakmice Željezničar - Čelik

Derbi meč 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Čelika dobio je novi termin, potvrđeno je za SportSport.ba iz NFSBiH.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su uputili zahtjev našem Savezu da utakmica na Grbavici, koja je trebala biti odigrana u subotu u noćnom terminu, organizuje jedan dan ranije - u petak.

S obzirom na to da će MUP KS noć prije održavanja izbora (nedjelja) imati mnogo aktivnosti, Komitet za takmičenje je udovoljio zahtjevu tako da će ovaj susret biti odigran u petak, sa početkom u 18:00 sati.

Planirano je da sve ostale utakmice 13. kola Premijer lige budu odigrane u subotu, dok u nedjelju neće biti premijerligaškog fudbala, baš kao ni u onog u 1. ligi FBiH i 1. ligi RS.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar i Čelik su ove sezone već jednom odmjerili snage i tada je zenički klub slavio sa minimalnih 1:0 na Bilinom polju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Ništa novo
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi