7

Komentari (7)

BobPaisley
...nadam se kao navijac Liverpoola da ce ga uspjeti zadrzati.
Jupp
I ja kao navijac Bayerna.. Samo sto su vam igraci iz Bundeslige, kao i trener iz Bundeslige donijeli uspijeh.. Firminho, Shaqiri, Matip, Keita su samo jedni od.. i Origi je stasao od kad se vratio sa posudbe iz Wolfsburga..
BobPaisley
@Jupp ...cijeli tim je zasluzan za uspjeh,a ne igraci iz Bundeslige...a ako cemo vec izabrati najzasluznije,to su Salah,Mane,van Dijk,Alison...ni jedan nije iz Bundeslige...
Jupp
Naravno da je cijeli tim, poenta koju ne kopcas je da je skoro pa pola tima iz Bundelige ali nije ni bitno. A ako cemo vec tako, Klopp-u se zahvalite za LP i za titulu prvaka Engleske, koju bez njega ne bi nikad osvojili! I nemoj biti tako hladan prema igracima Iz Bundeslige, ipak vam je Firminho treci ili cetvrti najbolji asiatent u povijesti kluba ! :)
miki30
Nemoj djaba sa njim, jesil shvatio da čovjek negotivi Bundesligu, on misli samo u EPL se igra fudbal a sve ostalo je sranje i svukud sudije guraju samo tamo ne.
Sloboda
Juve88
Ti si bas pravi bob ma sta bob ti si bobcina, koliko moraš biti mentol da ovakve gadosti pišeš braco.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.