Promjene u Komitetu za sudije i suđenje!

Dva nova člana

Promjene u Komitetu za sudije i suđenje!

A. Beganović

U četvrtak će u Sarajevu biti održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. 

Na sjednici će između ostalog biti razmatran izvještaj selektora Mehmeda Baždarevića sa posljednja dva kvalifikaciona susreta sa Kiprom i Gibraltarom, ali neće se raspravljati o njegovoj sudbini na klupi našeg nacionalnog tima, iako su nakon pomenutih susreta pojedini bh. mediji to najavljivali.

Međutim, to nije sve, odnosno članovi Izvršnog odbora krovne kuće bh. nogometa će prema informacijama do koji je došao SportSport.ba iz izvora bliskih Savezu zamijeniti dva člana Komiteta za sudije i suđenje.

SportSport.ba saznaje da od četvrtka u Komitetu za sudije i suđenje neće više biti Berislava Markotića i Ante Sučića te da će njihova mjesta zauzeti Marinko Jelić iz Širokog Brijega i Zoran Rebac iz Mostara.

Podsjetimo, u Komitetu za sudije i suđenje nalaze se još Ibrahim Hasanbegović, Dragan Banjac, Semir Kaplan i Nenad Šukurna,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi