Promotivni spot RSBiH: "Srce na teren"

Pred utakmicu s Njemačkom

Promotivni spot RSBiH: "Srce na teren"

E. Škorić

U svrhu promocije rukometne bh. reprezentacije, a prije svega uzvratne utakmice baraža protiv Njemačke, Rukometni savez naše zemlje napravio je promotivni spot.

Promotivni spot nosi naziv "Srce na teren", a snimljen je na nekoliko lokacija u Sarajevu. Snimljen je u HD tehnici s najmodernijom opremom.

 

"Danas igrate za svoj grad, za svoju porodicu, za sve vaše prijatelje, za sve nas. Idemo do pobjede, jer vi ste ponos nacije. Srce na teren i igrajte za nas", tekst je kojeg prati prijatna melodija uz lijepe kadrove spota.

 

Bh. reprezentacija teško je poražena u Stuttgartu (12 razlike), a u Zetri će u nedjelju pokušati, kako su i sami najavili iz RSBiH, osvjetlati obraz i doći do bilo kakve pobjede nad rukometnom velesilom kao što je Njemačka.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.