Pronađen Gattusov ukradeni automobil
Gattuso još šuti o ovom slučaju

Serie A

Pronađen Gattusov ukradeni automobil

Ukradeni automobil Range Rover Jeep Milanovog nogometaša Gennara Gattusa pronađen je nedaleko od Tirane, objavila je albanska policija. Gennaro zasad nije dao nikakvu izjavu po ovom pitanju.

Automobil je ukraden prije tri godine i nije bilo nikakvog traga od njega sve do jučer kad ga je albanska policija pronašla i objavila da je uhapsila jedno lice osumnjičeno za krađu Gattusovog automobila.

Istraga o ovom slučaju tek slijedi, a još nije poznato da li je automobil ukraden radi iznude novca od talijanskog nogometaša ili je ukraden od strane albanske mafije koja je poznata po sličnim dijelima.

Gennaro Gattuso se trenutno oporavlja od povrede i nije u timu talijanske reprezentacije za prijateljsku utakmicu protiv Švedske u Ceseni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti