Propao transfer Zeca u Shakhtar

Vlasnici ljuti zbog pregovaranja sa Dniprom

Propao transfer Zeca u Shakhtar

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec nalazio se pred potpisivanjem ugovora za ukrajinski Shakhtar iz Donetska, ali je transfer propao.

Naime, predstavnici u transferu ispred Šibenika bili su u kontaktima sa ekipom Dnipra, što je naljutilo vlasnika Shakhtara Rinata Ahmedova, koji je, kako sada stoje stvari, odustao od dovođenja brzonogog Bugojanca.

"Ne znam ni sam više šta da radim. Posao sa Shakhtarom bio je gotovo završen i već sam se vidio u tom ukrajinskom klubu, ali opet ništa. Stvarno me ova situacija počinje živcirati, ali izaću iz ovog još jači. Do kraja prelaznog roka ima još vremena i ja sam još uvijek siguran da ću napustiti Šibenik", rekao je za SportSport.ba Ermin Zec.

Međutim, Ukrajinci nisu jedini koji se interesuju za usluge Ermina Zeca. Wolfsburg bi također u svojim redovima volio vidjeti Zeca, ali taj transfer zavisi od prodaje Edina Džeke. U redovima prvaka Njemačke bi u slučaju prodaje Džeke gotovo sigurno doveli Zeca kao zamjenu.

Također, u igri se nalazi i nekoliko turskih klubova, ali za sada ostaje nejasno gdje će Zec nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti