Prošao probni rad: Renato Skoko pojačava FK Velež

Defanzivac potpisuje za Rođene

Prošao probni rad: Renato Skoko pojačava FK Velež · Saznajemo

FK Velež će uskoro dobiti novo pojačanje, saznaje SportSport.ba. 

Riječ je o 24-godišnjem defanzivcu Renatu Skoki koji je nekoliko godina proveo igrajući i studirajući u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada se vratio u Mostar.

Upravo iz Veleža je na ljeto 2014. i otišao u SAD, a prije nekoliko sedmica vratio se te je bio na probnom radu u redovima Rođenih.

Kako SportSport.ba saznaje, probni rad je odradio dobro odnosno zadovoljio je ukuse stručnog štaba i potpisat će ugovor sa slavnim mostarskim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, on je minulog vikenda igrao na turniru u Hrasnici na kojem se očigledno pokazao kao dobar fudbaler u očima uprave i stručnog štaba Veleža, pa ćemo ga gledati u na početku nove sezone.

Inače, Velež prvi meč u Premijer ligi BiH igra već u subotu i to protiv Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodjeni1985
Sretno buraz, svi ko jedan za VELEZ!
1 9
velez mo
SRETNO RENATO,I SAMO JAKO
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije