17

Komentari (17)

Mica
Napolje 3 golman i buric od smotanih Zukanovic,cimerot,todorovic,sunjic,bajic,loncar i hadjic.Vratit lulica,hajrovica,vrancica,djumica,kodru,memisevica i Zlatan iz norveskog vikinga mali gine ubica kaki golove daje prkos i inat igrac.
bosnjo
ovdje i corava baba vidi sta je problem, treba hitno vratiti Ibisevica i Lulica i mirna Bosna, sve ostalo mrka kapa
Ibro
Pa dokle jos da se Hajrovic namece?
MNON
Kaze Vranjes istetovirat ce Aliju i glasat za SDA
Novibroj
Sta ste se svi digli na Robija pa nismo mi Brazil jbt. Kako nemozete da svatite da mi nemamo tu sirinu, pola tima neigra u svojim maticnim klubovima rednovno. Neko spominje ovog onog zato nije pozvan okay razumim volise domovina I trazimo krivca, Ali vecina ti igraca nisu standardni koji ce nam k..... Ja dam Sam savez dao bi sve da se vrate Lulic I Ibisevic, obojica su standardni obojica imaju veliku ulogu u svojim maticnim timovima to se zive iskustvo. To je moje skromno misljenje
Ibro
Nismo Brazil ali nismo ni igrala protiv Brazila nego Armenije ????
niko nikovic
Budi čovjek pa zabrani pojedinim "zvijezdama" da dovode familiju i prijatelje na okupljanje reprezentacije u Sarajevo ili Zenici, zabrani im da hodaju terenom tokom treninga i da putuju sa reprezentacijom sa akreditacijom oko vrata.
Emir
To je to objasnio si srz problema, dakle disciplina **** nas seljacki balkanski mentalitet
RodjeniRA
Čuj vranjes pa zar se taj cetnik još uvijek dovodi u kontekst....
BJB1
Novih igraca da se mogu prodati da nam savez i menadjeri mogu sta zaradit da imaju od cega ziviti,****s narod i zadovoljstvo
Vinetu
Prosinecki je selektor po mjeri kriminalnog, amaterskog saveza. Rezultat saradnje - jos jedne propale kvalifikacije.
AH1991
A Bešić? On kao igra u klubu?
Laso
Taktike nemas, motivisati ne znaš, odabrati igrače takođe, sada si počeo i da bacaš neke floskule... Mi koji volimo ovu reprezentaciju nismo ni slijepi, ni glupi. ODLAZI!!!
Rizzle84
Kad pročita sta si mu bas ti poručio odmah će spakovati kofere...
Laso
I ja ću evo pasti u depresiju jer si mi ti kao spustio haha... Komentariši vijesti, baš te briga sta ja pišem. Sportski pozdrav!
Ibro
I trebo bi spakovati. Ebo ga onaj kp ga dovede
Vinetu
Roberte, kad upropastis ovo malo reprezentacije sto je ostalo, mozes u politiku. Mi u Bosni volimo glupe, bezobrazne i korumpirane lazove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.