Prosinečki najavljuje podvig u revanšu

Prosinečki najavljuje podvig u revanšu

Crvena zvezda je u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije poražena od Partizana sa 2:0, a trener Zvezde Robert Prosinečki, kome je ovo bio prvi poraz na klupi, najavio je podvig svog kluba u revanšu.

"Dominirali smo u prvom poluvremenu, propustili četiri šanse za postizanje gola i treba da žalimo što na odmor nismo otišli sa rezultatskom prednošću. Brzi gol u drugom poluvremenu je otvorio utakmicu, tim periodom nisam zadovoljan, zato smo izgubili", rekao je nakon meča Robi.

"Derbi je bio dobar, sa mnogo šansi, zadovoljan sam borbenošću i voljom, prvi pogodak smo primili slučajno, a drugi greškom Ćosića. Biće vrlo teško, ali vjerujem da možemo da napravimo podvig iako Partizan ima veliki i dobar rezultat", optimista je Prosinečki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.