Prosinečki: Neki igrači nisu za Zvezdu

Prosinečki: Neki igrači nisu za Zvezdu

Hrvatski trener na klupi beogradske Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio kako neki fudbaleri te ekipe nisu dorasli igri u njoj.

Beogradska ekipa jučer se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije golom Evandra iz penala i to u posljednjoj minuti sudijske nadoknade meča sa Banatom koji se takmiči u drugoj ligi Srbije.

"Neke stvari jučer su se vidjele. Ne možeš hodajući da pobijediš na Marakani. Video sam da pojedini igrači nisu za Zvezdu, ali neću sada o tome. Ima još da se igra do pauze, tu je još jedno kolo Kupa. Ne želim da pričam o imenima", kazao je Prosinečki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.