Prosinečki odabrao svog asistenta u Turskoj: "Hvala mu do neba što me se sjetio"

Rajković dobio posao u stručnom štabu Kayserija

Prosinečki odabrao svog asistenta u Turskoj: "Hvala mu do neba što me se sjetio"

E. Škorić

Robert Prosinečki imenovan je za trenera turskog Kayserija, a sa sobom će povesti i bivšeg golmana Crvene zvezde Bobana Rajkovića.

Bivši selektor BiH odlučio je da mu bivši golman Zvezde pomaže u Turskoj, a popularni Bajko danas je stigao u Antaliju gdje je se novi tim Prosinečkog nalazi na pripremama.

"Robi me nije zaboravio! Čim je dobio novi posao u Kajzeriju, odmah me je nazvao i pitao da li bih htio da budem trener golmana u njegovom stručnom štabu. A, kad Robi zove... Ko njega može da odbije? Hvala mu do neba što me se sjetio. Jedva čekam da počnem sa novim poslom. Neće nam biti lako, jer se Kajzeri bori za opstanak", kazao je Rajković u razgovoru za Kurir.

Kayseri je posljednji u Turskoj sa sao 10 bodova i čeka ga velika borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi