21

Komentari (21)

svasta
I ako se slucajno kvalifikujemo bili bi najgora Reprezentacija
Rus
Nije bitno koga ce zvati jer sve je u fazi raspada. Dok je ova stoka u savezu mozemo samo da tonemo. Prosinecki je podoban, zbog toga je tu.
Adnanos
Mesanovic bira utakmice. Ovaj magarac je preso sve moguce granice. Nije on vise Prosinecki nego magarac. Ispade da je Mesanovic svojim igrama zasluzio poziv i da bi mogao pomoci timu ali ga nece zvati zato sto on ko bira kada ce se odazvat a kada nece i zato ga sada nece zvati. Ovaj magarac je glup kao prazno bure baruta. Njemu bi trebalo zabranit da komunicira sa medijima. Treba se lijecit. Lud ko struja.
Maximilian
Logičan potez je Demirović ali gdje prestaje logika...
mirza24
Eno30
A jeste vise dosadni sa Preveljakom lik grije klupu Saluburga ponekad dobije koju minutažu bio je pozivan u repku i sta je napravio nista Vrančić klupa Norvica Prcić je vise puta pozivan pa se ni jednom selektoru nije nametnuo ali treba zvati Tomića i Menala oni su strandardni treba zvati Demirovica i on je standardan st Galenu Koljic dugo nije igro sad se oporavio od povrede pisete tu imena igraca nemate pojma ni gdje igraju ni dali igraju samo ste culi da postoje hrpa ovde nema pojma o fudbalu kao i sto je Prosinečki los trener
Exeter
kvalitetan komentar
Benjamingst
Robi samo ti zezaj nas.
rikiiii
Koljicu i Menalu poslati poziv ... koji je ovaj prosinecki levat
konjnakvadrat
Hrrrkkkk pljuc.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.