24

Komentari (24)

Benjamingst
Kimi.R, ja sam ponosan sto sam Bosanac I Hercegovac iako nisam rodjen u EX YU. Moji su me odgajali prvo da budem covjek, pa Yugosloven, 92' sam pitao sta sam sada nema Yuge rat je ? Kazu Bosanac si i Hercegovac Bosnjak. Sad ja ucim cerkicu od 3 godine sve o domovini sin ima 1 godinu on jos nezna. Nevoli ni ja da neko vredja moju domovinu a isto ni USA..... postuj moje postujem tvoje.... ali, nedam na BiH....jel je volim.
Kimi.R.
@Benjanigst sve ja tebe kontam prijatelju i sve mi je jasno zato sam tebe kao dobar primjer i prozvao ovdje. A za ovog @Emir to je jedan JAD I POBJEGLICA koji se vjerovatno UDO u ameriku kao neka PUDLICA. Teško je njemu jer i sam zna da je pobjegao iz BiH a šatro neki borac bio i krvario za ovu zemlju. Nego prijatelju svako dobro i od sada samo na IGNOR ove smradove koji pametuju šatro borci a obične pobjegulje
Kimi.R.
@Benjamingst prijatelju neka su tvoja djeca živa i zdrava kao i ti.
Želim ti svako dobro i naravno da je logika ako postuješ moje da ću poštovati i tvoje. Ali primjer ovog retardinja Emir koji živi u USA i naziva Bosance i Hercegovce PUDLICAMA I OVNOVIMA e ne može tako brate bar sa mnom.
Čuvaj se živi radi uživaj i još jednom sve najbolje
Emir
Dva *****cica kimi i benjo jedan drugom pušu jajca kroz penis hahaha. Kimi klošaru jel i Benjo “pobjegulja” kao i ja?
Kimi.R.
@Emir E jesi kulturan do p.m. hahahahaha. Vjerovatno te je to USA naučila ili imaš šatro PTSP zbog rata iz kojeg si pobjegao i sada prosipaš šuplju priču kao ti krvario za BiH. To možeš tako pričati Nailovoj materi retardinjo hehehe. Hajde Trampovac ovo je zadnje što ću ti odgovoriti.
@Benjamingst nije " pobjegulja kao ti jer je čovjek rođen van tada Yug i odavno živi u USA i neka živi.
Ali ti " pobjeglice " nakon prve granate si se vjerovatno ispalio i prosipaš šuplju ovdje kao ti ratnik.
Želim ti svako dobro @Emir i fu.k off i od mene i Benje.
Lijep pozdrav " pobjeguljo "!!!
Benjamingst
Emir je balavac neki 100% nije on rata vidjeo. Pravi Borac koji se borio za BiH ponada se kulturno I 100% nece vredjati drzavu BiH I svoj narod. Ima ovdje nasi koji su jako dobri I patrioti svoje domovine.... ali ima uvjek koji se glupiraju. Pozdrav drug Kimi
Kimi.R.
@Benjanigst u pravu si prijatelju. Da je ovaj rata vidio uopšte kao što kaže ne bi omalovažavao Bosance i Hercegovce nazivajući ih PUDLICAMA I OVNOVIMA. Ali Bogu hvala nismo svi isti. Svako dobro prijatelju a za ovu " pobjegulju " koji se UDAO u USA i drži meni pridike @Emir ppppppffffff može svirat ..rcu. Da mu roknu samo dvije SVE BI MU SE SAMO KAZALO. POZDRAV Benjo
Benjamingst
Ja pomisli da ce reci sta sa desavalo na okupljanju Repke nakon Spanije? Kad on o svom zdravlju... legenda Robi a nasi novinari su komedija.... hehehe
Fce
Prosinecki je obicni alkoholicar
Kimi.R.
A šta je sve počelo? Problemi sa zdravljem ili problemi sa rezultatima BH reprezentacije? Ne čitam Gloriju pa ne kontam šta je pisac htio da kaže? Hehehe eeee moj Žuti ti postade CRN
Emir
Defektaš jedan kada bi pocitao tekst uvidjeo bi da aludira na zdravlje. Haha baš si krampa.
Kimi.R.
@@Emir krampo iz USA TRAMPOV dupelizac šta ćeš kada ti je USA isprala mozak pa ne kontaš ni zezanciju. Ali razumijem ja tebe teško ti je satra se od života u Čemerici znam iz iskustva mog dobrog havera. Ali i to da znaš niste svi isti kao što si ti.
Ima haver moj sa ovog potrala živi u USA ali nije pakaš ko ti .
Kao što već rekoh Tramp ti je isprao mozak retardinjo. Utišu se i poklopi ušima papče.
Lijep pozdrav za @Emir retardinja. Hehehehe krampaš moj
Emir
Hahaha eto ti znas kako je meni u USA haha rekao ti tvoj haver haha. Vec ti rekoh kimi kimi moj te milki haha
Emir
“Utišu se i poklopi ušima papče” hahaha jeli to Tibetanski ili je pak u pitanju neka evolucijska forma Bosanskog jezika? Čuj “Papče” hahaha
Kimi.R.
@Emir evo retardinjo pogledaj ponašanje i pisanje dobrog čovjeka @Benjamingst koji živi i radi u USA a pogledaj svoje " PAPČE " Trampovo.
Sa ovim završavam prepisku sa tobom jer nema smisla sa retardinjom poput tebe koji naziva Bosance i Hercegovce PUDLICAMA I OVNOVIMA.
Znam teško ti je haveru pobjegao si vjerovatno kao PUDLICA nekoj amerikanki hehehe.
Vozdra pašice i lijep i sportski pozdrav
Benjamingst
Kimi.R. ovdje vecinom muzevi su misevi zenama. Moras da razumijes da mnogi ovdje zenama nesmiju da pisnu pa dodju na razne forume da se malo ispuhaju, tako da moras da razumijes Emira i poput njega.
Emir
Benjo smradino to ti iz iskustva???? Hahaha
Emir
Kimi hemroidu ko ti drma kavez???
Svojprisebi
Jel to i za sebe govoris benjo jer ti non stop ovde bre
Benjamingst
Emir da iskustvo sa zenama kod mene je obrnuto samo....
Benjamingst
Kod mene je Svojprisebi hvala Bogu dobro.
Kimi.R.
@Emir žena mi tvoja drma kavez " pobjeguljo ".
Znam teško je priznati sebi kada pobjegneš iz svoje države i udaš se ko PUDLICA za neku tamo koja dovodi takve kao što si ti.
Retardinjo ende sa tobom bjegunac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.